x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Efectul coronavirus: Un ziar publică pagini în plus, pe fondul crizei de hârtie igienică

Efectul coronavirus: Un ziar publică pagini în plus, pe fondul crizei de hârtie igienică

05 Mar 2020   •   21:50
Efectul coronavirus: Un ziar publică pagini în plus, pe fondul crizei de hârtie igienică

Un ziar australian a publicat pagini în plus, ca o soluţie la criza de hârtie igienică provocată de spaima de noul coronavirus. Publicaţia NT News este cunoscută pentru umorul cu care abordează actualitatea presantă.

Ziarul NT News a lansat o ediţie specială cu pagini în plus pe fondul crizei de hârtie igienică provocată de reacţia la epidemia cu noul coronavirus. Australienii şi-au promovat gluma cu simbolurile #ToiletPaperEmergency şi #ToiletPaperApocalypse.

Publicaţia NT News, din oraşul australian Darwin, a publicat un insert de opt pagini care pot fi tăiate în bucăţi de hârtie igienică.

Editorul publicaţiei a declarat, pentru Guardian Australia, că tirajul s-a vândut bine şi că „n-a fost o ediţie de rahat”. „Suntem un ziar cunoscut pentru faptul că înţelegem nevoile cititorilor”, a explicat jurnalistul.

Producătorii australieni de hârtie igienică au fost nevoiţi să se recunoască neputincioşi în faţa cererii generate de spaima publicului în faţa izbucnirii epidemiei cu noul coronavirus.

MEDIAFAX

×
Subiecte în articol: coronavirus ziar