x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Emmanuel Macron vrea relaxarea restricţiilor de circulaţie pe timp de noapte

Emmanuel Macron vrea relaxarea restricţiilor de circulaţie pe timp de noapte

26 Apr 2021   •   17:27
Emmanuel Macron vrea relaxarea restricţiilor de circulaţie pe timp de noapte

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a declarat, luni, că va reanaliza intervalul orar pentru interdicţia de circulaţie pe timp de noapte, subliniind că ora 19.00 i se pare "foarte devreme", notează Mediafax.

"Vom încerca să decalăm puţin, întrucât ora 19.00 este foarte devreme", a afirmat Emmanuel Macron, potrivit postului France Info, în cursul vizitei la o şcoală din Melun (Seine-et-Marne).

Preşedintele Franţei a declarat că terasele localurilor ar putea fi redeschise la jumătatea lunii mai, iar restaurantele cu spaţii interioare, ulterior. "Vor exista etape. Există etapa din 3 mai, apoi cea de la jumătatea lunii mai, o etapă la începutul lunii iunie şi cred că alta la jumătatea lunii iunie. Totul va depinde de rezultatele obţinute. Vom încerca să redeschidem spaţiile culturale în prima etapă. Pentru restaurante, va fi diferit: dacă este menţinut obiectivul de la jumătatea lunii mai pentru terase, va trebui să mai aşteptăm pentru o redeschidere totală", a argumentat Macron, citat de postul BFMTV.

×
Subiecte în articol: emmanuel macron relaxare restrictii