x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Femeia care a provocat unul dintre cele mai mari accidente din istoria Turului Franţei, arestată

Femeia care a provocat unul dintre cele mai mari accidente din istoria Turului Franţei, arestată

01 Iul 2021   •   11:00
Femeia care a provocat unul dintre cele mai mari accidente din istoria Turului Franţei, arestată

Spectatoarea care a cauzat unul dintre cele mai mari accidente din istoria Turului Franţei a fost arestată, după ce s-a prezentat la un sediu al poliţiei din Landerneau, duminică, a declarat, pentru Reuters, o sursă apropiată investigaţiei.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, se află în custodia poliţiei din Landerneau, Brittany, în nord-vestul Franţei, unde au avut loc primele patru etape din Turul Franţei.

Spectatoarea este acuzată că a provocat involuntar răni şi a pus viaţa mai multor persoane în pericol.

Ciclistul echipei Jumbo, germanul Tony Martin, aflat în primele rânduri ale plutonului, a lovit pancarta unei spectatoare aflate pe şosea. Incidentul a dus la căderea a numeroşi participanţi, generând un accident colectiv, cu 47 de kilometri înainte de finalul cursei. Peste 50 de ciclişti au fost răniţi.

Poliţiştii au căutat-o pe femeie începând de sâmbătă, apelând chiar şi la postări pe reţelele de socializare. Aceştia au cerut informaţii suplimentare care ar putea ajuta la identificarea femeii, care a părăsit locul faptei imediat după dezastrul provocat.

Duminică, jandarmeria Finestere a anunţat deschiderea unei anchete judiciare pentru „vătămări involuntare” în cazul spectatoarei.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: turul frantei