x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O fată superbă de 16 ani s-a spânzurat în toaleta școlii. Nu a mai rezistat presiunii

O fată superbă de 16 ani s-a spânzurat în toaleta școlii. Nu a mai rezistat presiunii

24 Feb 2017   •   18:11
O fată superbă de 16 ani s-a spânzurat în toaleta școlii. Nu a mai rezistat presiunii
Sursa foto: Dagmara Przybysz - Instagram page

O adolescentă poloneză în vârstă de 16 ani, care și-a luat viața, era hărțuită la școală, potrivit declarațiilor poliției. Dagmara Przybysz s-a mutat în Marea Britanie împreună cu familia acum nouă ani. Ea a fost găsită moartă în luna mai a anului trecut.

Un procuror a declarat că detectivii au găsit dovezi care arată că era agasată și împinsă pe holurile școlii. Tânăra se plângea de atitudinea rasistă a colegilor ei de clasă pe site-ul Ask.fm cu doi ani înainte de a fi găsită spânzurată la Pool Academy din Cornwall.

Detectivul Craig Daddow a declarat la începutul anchetelor că “am vorbit cu mulți elevi și am adunat dovezi care confirmă faptul că Dagmara era hărțuită de un grup de fete și a fost și împinsă pe coridor de acestea”, citează The Playmouth Herald, preluat de The Independent.

Dagmara, despre care se știa că era pasionată de modă și fotografie, a fost prezentată ca o fată “frumoasă, luminoasă și creativă” de către școală, după moartea acesteia.

Întrebată online despre ce fel de probleme are la școală, aceasta răspundea: rasismul. A adăugat că prietenele ei o vorbeau pe la spate și spuneau că este urâtă, dezgustătoare, fapt ce o întrista foarte mult.

Aceste comentarii au fost făcute în urmă cu trei ani, dar, după moartea ei, mulți dintre prietenii acesteia au spus că problemele au continuat.

Anchetatorii speră să ajungă în fața instanței în acest an.  

×