x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe FOTO. Haos pe Aeroportul Heathrow: Pasagerii au fost nevoiți să-și abandoneze bagajele

FOTO. Haos pe Aeroportul Heathrow: Pasagerii au fost nevoiți să-și abandoneze bagajele

24 Iul 2019   •   17:15
FOTO. Haos pe Aeroportul Heathrow: Pasagerii au fost nevoiți să-și abandoneze bagajele
Sursa foto: Sursă: @timsteinecke/Twitter

Pasagerii de pe Aeroportul Heathrow au fost nevoiți să-și abandoneze bagajele, după ce sistemul de verificare al bagajelor, de la Terminalul 2, nu a funcționat, miercuri dimineață, trasmite Mirror.  

Călătorii și-au lăsat bagajele în urmă pentru a putea să prindă zborurile.

„Bună, Heathrow, aveți vreo idee unde îmi este bagajul? Am fost în zborul A3609 care doar ce a ajuns în Atena. De asemenea, cum puteți să lăsați un avion să decoleze fără să puneți niciun bagaj al pasagerilor la bord?”, a scris un călător, Dimitri Spiro, pe Twitter.

Sursă: @timsteinecke/Twitter

Este a doua oară când acest sistem se strică, după ce săptămâna trecută același lucru s-a întâmplat la Terminalul 5 al aeroportului.

„Ne cerem scuze pentru problema întâmpinată, după ce a apărut o eroare la sistemul de verificare al bagajelor la Terminalul 2, ieri seară. Acest lucru înseamnă că pasagerii care au plecat de la Terminalul 2 au călătorit fără bagaje. Lucrăm împreună cu partenerii noștri de la liniile aeriene pentru a trimite bagajele călătorilor cât de repede se poate, iar cei afectați trebuie să-și contacteze liniile aeriene pentru mai multe informații.”, a spus purtătorul de cuvânt al aeroportului.

Sursă: @timsteinecke/Twitter

×
Subiecte în articol: aeroportul heathrow defectiune bagaje