x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Joe Biden a devenit favorit pentru câștigarea alegerilor prezidențiale din SUA. Care sunt cotele caselor de pariuri

Joe Biden a devenit favorit pentru câștigarea alegerilor prezidențiale din SUA. Care sunt cotele caselor de pariuri

17 Iul 2020   •   13:32
Joe Biden a devenit favorit pentru câștigarea alegerilor prezidențiale din SUA. Care sunt cotele caselor de pariuri
Sursa foto: flickr.com

Candidatul democrat Joe Biden este favorit la pariuri pentru a câștiga alegerile prezidențiale din SUA în fața actualului președinte, Donald Trump.

 

Potrivit Betfair, cota la pariuri a lui Trump este de 2,86% iar a lui Biden este de 1,69 la alegerile prezidențiale din noiembrie.

„Dezvăluirile cărții lui Mary Trump (nepoata lui Donald Trump – n.a.) nu au făcut decât să scadă șansele deja diminuate ale lui Donald Trump de a fi ales președinte din nou. Atât de mare este prăpastia în care se află acesta, încât chiar și statul Texas, recunoscut istoric drept republican, ar putea fi nedecis la alegerile din noiembrie”, declară un purtător de cuvânt al Betfair.

Situația s-a schimbat pentru actualul președinte al SUA după ce în urmă cu doar câteva luni era considerat favorit, cu o cotă de 1.58.

În timp ce șansele sale s-au diminuat, Joe Biden a continuat să atragă susținerea votanților americani, dar și a pariorilor.

Candidatul Partidului Democrat, Joe Biden, este acum favoritul, cu o cotă de 1.69, iar un pariu de peste 44,000 de euro plasat în această lună pe el arată că multă lume îl vede ca o opțiune sigură la alegerile din noiembrie.

În total, la nivel global, în piață s-au jucat 52 de milioane de euro, din care pentru cota de 1,66 a lui Joe Biden 13,5 milioane de euro iar pentru cea de 2,86 aferentă lui Donald Trump o sumă de 31,2 milioane de euro.

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și pionierat în industrie - bursa pariurilor – Betfair Exchange.

În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Joe Biden