x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Joey Jordison, unul dintre cei mai cunoscuți toboşari rock din lume, a murit la 46 de ani

Joey Jordison, unul dintre cei mai cunoscuți toboşari rock din lume, a murit la 46 de ani

28 Iul 2021   •   11:56
Joey Jordison, unul dintre cei mai cunoscuți toboşari rock din lume, a murit la 46 de ani

Joey Jordison, unul dintre cei mai importanţi toboşari rock din lume, cofondator al trupei hard rock Slipknot, a murit la 46 de ani.

Familia lui Joey Jordison este cea care a anunțat decesul toboşarului, fără să dezvăluie cauza decesului. Familia a anunțat doar că artistul a murit în somn, „liniștit”. Avea 46 de ani.

„Moartea lui Joey ne-a lăsat cu inimile golite și o tristețe de nedescris. Cei care l-au cunoscut pe Joey au înțeles inteligența sa, personalitatea sa blândă, inima uriașă și dragostea pentru familie și muzică”, se arată în comunicatul familiei, citat de Variety.

Familia lui Joey a cerut tuturor să îi respecte intimitatea.

În câteva ore de la anunț, trupa Slipknot a postat o simplă imagine neagră pe rețelele sociale.

Slipknot a explodat pe scena muzicală din Des Moines, Iowa, în anii '90. Jordison a fost un membru extrem de vizibil al formației.

El a fost membru de la formarea trupei, în 1995, până la sfârșitul anului 2013. Deși nu s-a făcut nicio declarație oficială, surse declarau atunci că a fost dat afară din trupă.

Cu formația heavy metal Slipknot a câștigat premii Grammy. A fost și chitarist și vocalist pentru formația Murderdolls și baterist al lui Rob Zombie.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: moarte rock