x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Justin Bieber apreciază sprijinul oferit de Donald Trump rapperului A$AP Rocky, reţinut în Suedia

Justin Bieber apreciază sprijinul oferit de Donald Trump rapperului A$AP Rocky, reţinut în Suedia

21 Iul 2019   •   15:30
Justin Bieber apreciază sprijinul oferit de Donald Trump rapperului A$AP Rocky, reţinut în Suedia

Cântăreţul canadian Justin Bieber şi-a manifestat sprijinul faţă de decizia preşedintelui Donald Trump de a-l ajuta pe rapperul A$AP Rocky, aflat în prezent în custodia poliţiei suedeze, însă i-a recomandat preşedintelui SUA să-şi îndrepte atenţia şi spre copiii migranţilor din centrele de detenţie de la graniţa SUA-Mexic, relatează CNN.

Într-un mesaj postat pe Twitter vineri seara, artistul a declarat că apreciază lobby-ul făcut de Trump pe lângă autorităţile suedeze, după ce rapperul a fost reţinut pe 3 iulie, fiind acuzat de agresiune într-o altercaţie care a avut loc pe 30 iunie la Stockholm.

"Vreau ca prietenul meu să iasă (din detenţie)", a scris Bieber. "Apreciez că încercaţi să-l ajutaţi, dar în acelaşi timp, @realDonaldTrump, îi puteţi elibera şi pe acei copii din cuşti?", a scris Bieber făcând referire la situaţia actuală de la frontiera SUA-Mexic, unde copii migranţilor sunt ţinuţi în centre de detenţie, fără acces - potrivit mai multor relatări - la articole de bază precum pături, periuţe de dinţi şi săpun.

Preşedintele nu i-a răspuns lui Bieber, însă sâmbătă dimineaţa el a declarat că este gata să garanteze personal pentru A$AP Rocky şi că i-a spus acest lucru premierului suedez.
"Am avut o convorbire telefonică foarte bună cu premierul suedez, Stefan Lofven, care m-a asigurat că cetăţeanul american A$AP Rocky va fi tratat corect", a scris preşedintele american pe Twitter. "L-am asigurat că A$AP nu ar risca să fugă şi m-am oferit să garantez personal pentru eliberarea lui pe cauţiune", a adăugat el.

Instanţa districtuală din Stockholm a decis vineri ca rapperul să rămână în custodia poliţiei pentru încă o săptămână, timp în care procurorii îşi vor termina ancheta.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Justin Bieber Donald Trump