x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Kanye West, susţinător al lui Donald Trump, a fost surprins participând la un protest în Chicago

Kanye West, susţinător al lui Donald Trump, a fost surprins participând la un protest în Chicago

06 Iun 2020   •   14:00
Kanye West, susţinător al lui Donald Trump, a fost surprins participând la un protest în Chicago
Sursa foto: Hepta

Rapperul Kanye West a donat 2 milioane de dolari familiilor lui George Floyd, Breonna Taylor şi Ahmaud Arbery în lupta lor pentru justiţie şi a fost surprins în timp ce participa la un protest în oraşul său natal, Chicago, scrie Los Angeles Times.

Rapperul a fost extrem de tăcut pe reţelele de socializare în ultima perioadă, dar se pare că a făcut mai multe donaţii şi a deschis un fond de economii pentru a-i asigura bani de colegiu fiicei de 6 ani a lui Floyd.

De asemenea, West a fost văzut joi participând la un protest în oraşul său natal, Chicago, unde se pare că a donat bani pentru mai multe fundaţii care sprijină comunitatea persoanelor de culoare.

După ce au apărut ştirile despre donaţiile sale şi materialele filmate cu el mergând alături de protestatarii din Chicago, mai multe persoane l-au lăudat pe rapper pe reţelele de socializare pentru că a preferat să lase faptele să vorbească de la sine.

Alţii, însă l-au criticat în continuare pentru poziţiile publice pe care le-a avut de-a lungul timpului la adresa comunităţii de culoare. În 2018, West a spus că sclavia a fost „o alegere” şi în 2016 a spus că rasismul în America nu poate fi schimbat.

„Nu vă mai concentraţi atâta asupra rasismului. Lumea asta este rasistă, OK? Suntem o ţară rasistă, punct. ... Şi nici unul sau celălalt candidat nu va putea schimba asta", a declarat rapperul în timpul unui concert.

(sursa: Mediafax)

×