x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO - Logodnica prințului Harry este pe jumătate negresă și cu 3 ani mai bătrână decât el

VIDEO - Logodnica prințului Harry este pe jumătate negresă și cu 3 ani mai bătrână decât el

27 Noi 2017   •   17:04
VIDEO - Logodnica prințului Harry este pe jumătate negresă și cu 3 ani mai bătrână decât el

Actriţa Meghan Markle, o femeie americană, metisă şi "înverşunat de independentă", care se va căsători cu prinţul Harry în primăvara anului 2018, va aduce o doză considerabilă de prospeţime în interiorul familiei regale britanice, afirmă jurnaliştii francezi de la AFP. 

În ultimele zile, a fost haos în redacţiile britanice: actriţa de 36 de ani s-ar fi mutat la Londra alături de cei doi câini ai ei, deci anunţul referitor la logodnă urma să fie iminent. Pariorii au fost cuprinşi de entuziasm, speculând pe seama datei căsătoriei, numele creatorului de modă care va realiza rochia de mireasă şi pe cel al martorului principal de la căsătoria civilă. 

Totuşi, atunci când numele ei a apărut pe prima pagină a ziarelor, în urmă cu aproximativ un an, americanca cu părul negru lung şi o siluetă subţire, interpreta unei avocate din serialul de televiziune "Suits", era aproape necunoscută în Marea Britanie. 

Relaţia lor a fost oficializată în noiembrie 2016 când, sătul de frenezia presei, prinţul Harry a confirmat relaţia şi a criticat "sexismul" şi "rasismul" de pe reţelele de socializare ce o vizau pe Meghan Markle, dar şi presa tabloidă, pe care o acuza de "hărţuire", prin intermediul unui comunicat neobişnuit de incisiv pentru stilul abordat de obicei de biroul de presă de la Palatul Kensington. 

În mod neaşteptat, în septembrie, Meghan Markle a confirmat la rândul ei faptul că are o relaţie cu prinţul Harry. 

"Suntem un cuplu. Suntem îndrăgostiţi (...) Suntem fericiţi. Personal, ador marile poveşti de iubire", a declarat ea pentru revista Vanity Fair, confirmând prin aceste cuvinte spontane o manieră de comunicare mult diferită faţă de declaraţiile echilibrate ale familiei regale britanice. 

 

×