x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Louise Linton, actriţa de la Hollywood care s-a strecurat în cabinetul lui Donald Trump

Louise Linton, actriţa de la Hollywood care s-a strecurat în cabinetul lui Donald Trump

08 Dec 2016   •   23:40
Louise Linton, actriţa de la Hollywood care s-a strecurat în cabinetul lui Donald Trump

Louise Linton, actriţă scoţiană cu carieră la Hollywood, se pregăteşte febril de nunta cu Steve Mnuchin, viitorul secretar american al Trezoreriei în administraţia Trump, relatează online ziarul spaniol ABC. 

Fiecare numire în noul cabinet al preşedintelui ales Donald Trump stârneşte uimire în rândul americanilor. Este şi cazul noului secretar al Trezoreriei, Steven Mnuchin, un vechi cunoscut al Hollywood-ului după ce a produs filme de succes precum "Avatar" sau "Suicide Squad" şi care este de asemenea director executiv la băncii Goldman Sachs. 

Steve Mnuchin, 53 de ani, nu vine singur la Washington, ci la braţul viitoarei sale mirese, actriţa Louise Linton. Această frumoasă scoţiană în vârstă de 35 de ani, cu plete aurii şi trup zvelt, este implicată în preparativele viitoarei sale nunţi şi în proiectele sale cinematografice. Protagonistă a unor filme precum "Cabin Fever" sau "Intruder" Louise va putea fi văzută curând în noul film al lui Warren Beatty "Rules Don't Apply" alături de Mnuchin care are o scurtă apariţie. 

Potrivit paginii sale Linkedin, Linton a absolvit Jurnalismul la Universitatea Pepperdine, este co-proprietară a companiei de producţie Stormchaser şi este pe cale să-şi ia permisul de pilot. Frumuseţea şi eleganţa ei nu au trecut neobservate. În 2009 a fost aleasă una din cele mai elegante femei din Scoţia, iar ziarul Los Angeles Times o descrie drept o actriţă cu o prezenţă puternică pe marele ecran. 

Louise Linton a început relaţia cu Mnuchin în 2014 după ce acesta a divorţat de soţia şi mama celor trei copii ai săi, Heather Crosby. Washington aşteaptă cu nerăbdare venirea acestei actriţe care s-a născut la Edinburgh într-o familie din clasa înaltă şi a studiat la aceeaşi şcoală privată ca fostul premier britanic Tony Blair.AGERPRES

×