x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Maia Sandu, vizită la Paris. Întâlnirea cu moldovenii din Franța va fi online

Maia Sandu, vizită la Paris. Întâlnirea cu moldovenii din Franța va fi online

01 Feb 2021   •   16:17
Maia Sandu, vizită la Paris. Întâlnirea cu moldovenii din Franța va fi online
Sursa foto: Hepta

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va face o vizită de două zile la Paris. Este o vizită oficială programată pe 3 și 4 februarie. Din cauza pandemiei, președintele nu se va putea înâlni cu membrii comunității de moldoveni din Franța și va discuta cu aceștia online, notează Mediafax.

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va face o vizită pe 3 și 4 februarie la Paris. Este o vizită oficială care include mai multe întâlniri cu autoritățile franceze. Din cauza pandemiei, președintele nu se va putea înâlni cu membrii comunității de moldoveni din Franța și va discuta cu aceștia online. Moldovenii care vor participe la discuția online trebuie să completeze un formular.

„Dragi moldoveni din Franța, în perioada 3-4 februarie mă voi afla într-o vizită oficială la Paris, unde voi avea mai multe întrevederi. În acest sens, îmi doresc să aud opinia dumneavoastră și să discutăm despre subiectele prioritare care ar putea fi puse în discuție la nivel instituțional. Din păcate, restricțiile existente anti-Covid-19 nu ne permit organizarea unei întâlniri față-n față. Din acest motiv, vă invit să discutăm online, mâine seara, pe 2 februarie, începând cu ora 19.00 (ora Chișinăului) / ora 18:00 (ora Parisului)”, a anunțat președintele Sandu, pe Facebook.

De la câștigarea alegerilor din Republica Moldova, Maia Sandu a avut mai multe discuții cu oficialii europeni și a făcut vizite la Bruxelles și Kiev, arătând astfel strategia proeuropeană a noii conducerii a statului moldovean.

×
Subiecte în articol: maia sandu franta