x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mama fostului fotbalist brazilian Ronaldinho a murit din cauza complicațiilor Covid

Mama fostului fotbalist brazilian Ronaldinho a murit din cauza complicațiilor Covid

21 Feb 2021   •   11:38
Mama fostului fotbalist brazilian Ronaldinho a murit din cauza complicațiilor Covid

Mama fostului fotbalist brazilian Ronaldinho a murit din cauza complicațiilor Covid. Miguelina Elói Assis dos Santos a încetat din viață după o luptă cu boala care dura din decembrie.

Dacă 2020 nu a fost excepțional pentru Ronaldinho, arestat pe 6 martie pentru folosirea de paşapoarte paraguayene falsificate, 2021 începe și mai rău pentru brazilian, scrie Il Posticipo.

Mama fostului fotbalist, Miguelina Elói Assis dos Santos, a încetat din viață după o luptă cu Covid-19 care ținea din decembrie.

Mama fostului jucător de la Barcelona fusese internată la spitalul Mãe de Deus din Porto Alegre, dar nu a reușit să învingă complicațiile cauzate de Covid-19.

Ronaldinho anunța, în decembrie: „Dragi prieteni, mama a luat Covid-19 și se luptă pentru o recuperare rapidă. Se află într-o unitate de terapie intensivă și primește toate îngrijirile posibile. Vă mulțumesc anticipat pentru toate rugăciunile, energiile pozitive și afecțiunea pe care mi le arătați mereu”.

În cele din urmă, Ronaldinho a trebuit să-și ia rămas bun de la figura cheie din viața sa.

Ronaldinho Gaucho şi Roberto de Assis au fost investigaţi de autorităţile din Paraguay, după ce au intrat în ţară cu paşapoarte false. Cei doi au recunoscut acest lucru, însă au declarat că au primit documentele „drept cadou", la sosirea în ţară. Cel care le-a oferit documentele ar fi omul de afaceri Wilmondes Sousa Lira, care a fost arestat.

În iulie 2019, lui Ronaldinho i-a fost confiscat paşaportul pentru impozitele şi amenzile neplătite.

Ronaldinho este considerat unul dintre cei mai mari fotbalişti brazilieni din istorie. Acum în vârstă de 39 de ani, el a câştigat Balonul de Aur în 2005 şi a impresionat în Europa la PSG, Barcelona şi AC Milan.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ronaldinho COVID