x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Microsoft va oferi angajaților un bonus de 1.500 de dolari pentru eforturile din timpul pandemiei

Microsoft va oferi angajaților un bonus de 1.500 de dolari pentru eforturile din timpul pandemiei

09 Iul 2021   •   09:40
Microsoft va oferi angajaților un bonus de 1.500 de dolari pentru eforturile din timpul pandemiei

Microsoft va acorda bonusuri de 1.500 de dolari multora dintre angajații companiei pentru eforturile din timpul pandemiei, relatează CNBC.

Gestul face parte din eforturile companiilor de tehnologie de a-și menține angajații mulțumiți în timpul pandemiei și pentru a se asigura că rămân. Bonusul ar putea contribui la prevenirea apariției unei tendințe numită Marea Demisie, în condițiile companiile redeschid sediile iar lucrătorii iau în considerare schimbările de locuri de muncă.

Bonusurile vor costa Microsoft aproximativ 200 de milioane de dolari și suntmenite să arate aprecierea eforturilor depuse în ultimul an, a declarat joi un purtător de cuvânt pentru CNBC. La sfârșitul primului trimestru, compania avea peste 125 miliarde dolari în numerar.

Bonusurile vor fi acordate angajaților din SUA și străinătate în iulie sau august. Vicepreședinții companiei nu le vor primi, nici angajații filialelor Microsoft GitHub, LinkedIn și Zenimax, a spus purtătorul de cuvânt.

Unele companii au oferit angajaților lor credite pentru aplicații de livrare a alimentelor, cum ar fi Uber Eats, iar altele au distribuit pachete de îngrijire sau au oferit timp liber suplimentar. Microsoft a acordat lucrătorilor cinci zile de vacanță plătite în plus la începutul acestui an, a raportat Puget Sound Business Journal.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Microsoft