x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Milioane de măști și kit-uri de testare de la cel mai bogat om din Asia

Milioane de măști și kit-uri de testare de la cel mai bogat om din Asia

21 Mar 2020   •   09:55
Milioane de măști și kit-uri de testare de la cel mai bogat om din Asia

Jack Ma, cel mai bogat om din Asia, a promis 1,8 milioane de măști și 210 milioane de kit-uri de testare pentru coronavirus pentru Asia, anunță Bloomberg.

Ma s-a alăturat luni, pe Twitter, pentru a anunța că Fundația Jack Ma și Fundația Alibaba trimit o donație de materiale de urgență SUA.

După ce au ajutat în Japonia, Iran și Italia, fundațiile au anunțat că trimit mii de truse și măști în țări din Africa.

În ultimul său tweet, Ma a spus că Afganistan, Bangladesh, Cambodgia, Laos, Maldive, Mongolia, Myanmar, Nepal, Pakistan și Sri Lanka vor primi ajutor care include costume de protecție, ventilatoare și termometre.

„Vom dona provizii de urgență 1,8 milioane de măști și 210 milioane de kituri, costume de protecție, ventilatoare și termometre pentru Afganistan, Bangladesh, Cambodgia, Laos, Maldive, Mongolia, Myanmar, Nepal, Pakistan și Sri Lanka. Livrarea rapidă nu este ușoară, dar o vom duce la bun sfârșit!”, a scris Ma.

Lipsa globală de echipamente medicale și de protecție esențiale au afectat chiar și cele mai dezvoltate economii, guvernatorul din New York, Andrew Cuomo, spunând că este nevoie de mai multe „ventilatoare, ventilatoare, ventilatoare” pentru a ajuta statul să se ocupe de numărul mare de persoane infectate care au nevoie de tratament.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: masti coronavirus