x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ministrul de Externe al Austriei, confirmat cu noul coronavirus după întâlnirea Consiliului Afaceri Externe

Ministrul de Externe al Austriei, confirmat cu noul coronavirus după întâlnirea Consiliului Afaceri Externe

17 Oct 2020   •   11:45
Ministrul de Externe al Austriei, confirmat cu noul coronavirus după întâlnirea Consiliului Afaceri Externe
Sursa foto: Hepta

Ministrul austriac de Externe, Alexander Schallenberg, a fost depistat pozitiv cu coronavirus după întâlnirea Consiliului Afaceri Externe, a declarat sâmbătă un purtător de cuvânt al acestuia.

Ministrul austriac de Externe, Alexander Schallenberg, a fost depistat pozitiv cu coronavirus după întâlnirea Consiliului Afaceri Externe, a declarat sâmbătă un purtător de cuvânt al acestuia, notează Reuters.

Şi omologul său belgian, Sophie Wilmes, a spus vineri că va intra în izolare, manifestând simptome specifice noului coronavirus.

„Se suspectează că Schallenberg ar fi putut să se fi infectat luni, la Consiliul Afaceri Externe din Luxemburg" a spus purtătorul de cuvânt, adăugând că ministrul nu are simptome şi că a fost testat ca măsură de rutină.

Schallenberg a participat, de asemenea, la o şedinţă de cabinet miercuri, dar toţi membrii au purtat măşti, a precizat purtătorul de cuvânt: „Ca măsură de precauţie, toţi membrii guvernului vor fi testaţi sâmbătă".

(sursa: Mediafax)

×