x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ministrul Justiției din Olanda, amendat pentru că nu a respectat distanțarea socială la căsătoria sa

Ministrul Justiției din Olanda, amendat pentru că nu a respectat distanțarea socială la căsătoria sa

18 Sep 2020   •   17:41
Ministrul Justiției din Olanda, amendat pentru că nu a respectat distanțarea socială la căsătoria sa
Sursa foto: Hepta

Ministrul Justiției din Olanda, Ferdinand Grapperhaus, a fost amendat pentru că nu a respectat distanțarea socială la căsătoria sa care a avut loc în luna august, potrivit AFP.

„Ministerul Public i-a aplicat o amendă de 390 de euro ministrului Grapperhaus pentru că acesta a încășcat regulile împotriva coronavirusului cu ocazia căsătoriei sale, la 22 august”, se arată într-un comunicat de presă al instituției.

Ferdinand Grapperhaus a fost dur criticat după publicarea în presă a unor fotografii de la căsătoria sa, unde apare alături de zeci de invitați, fără a respecta distanțarea socială. De asemenea, mai mulți deputați și politicieni ai partidelor din coaliția de guvernare au afirmat că ministrul Justiției și-a pierdut credibilitatea prin încălcarea măsurilor.

Ferdinand Grapperhaus și-a cerut scuze pentru încălcarea măsurii distanțării.

Până în prezent, în Olanda au fost confirmate 84.778 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, dintre care 6.258 de decese.

 

×