x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mowgli din Germania. A trăit într-o pădure în ultimii 5 ani

Mowgli din Germania. A trăit într-o pădure în ultimii 5 ani

18 Sep 2011   •   09:01
Mowgli din Germania. A trăit într-o pădure în ultimii 5 ani

Politia germana a solicitat ajutorul Interpolului pentru stabilirea identitatii unui tanar in varsta de aproximativ 17 ani, care s-a prezentat la sediul primariei din Berlin povestind ca in ultimii cinci ani a locuit, alaturi de tatal sau, in padurile din Germania.

Potrivit presei germane, adolescentul, avand asupra sa un cort, un sac de dormit si un rucsac, a luat contact cu autoritatile berlineze in data de 5 septembrie povestind ca in ultimii cinci ani si-a petrecut viata alaturi de tatal sau locuind in paduri.

Tanarul a declarat politistilor ca, la cateva zile dupa ce a avut loc decesul tatalui sau, a decis sa porneasca spre nord, pe jos,, orientandu-se cu ajutorul busolei.

Adolescentul spune ca se numeste Ray, vorbeste limba engleza, cunoscand doar cateva cuvinte in limba germana, si nu a putut preciza din ce tara provine. El a mai declarat ca mama sa a murit in urma cu cinci ani, tatal sau a luat decizia de a locui in padure, cei doi ducandu-si traiul intr-un cort si in diverse alte adaposturi naturale.

Conform serviciilor de asistenta sociala, in ingrijirea carora se afla, starea sa fizica este buna.

×