x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Nick Gordon, fostul prieten al fiicei lui Whitney Houston, a fost găsit decedat

Nick Gordon, fostul prieten al fiicei lui Whitney Houston, a fost găsit decedat

02 Ian 2020   •   15:00
Nick Gordon, fostul prieten al fiicei lui Whitney Houston, a fost găsit decedat

Nick Gordon, considerat responsabil pentru moartea în 2015 a prietenei sale, Bobbi Kristina Brown, unica fiică a legendarei cântăreţei pop americane Whitney Houston, a fost găsit decedat la vârsta de 30 de ani, potrivit informaţiilor furnizate miercuri de avocatul acestuia pentru AFP.


Bobbi Kristina Brown a decedat în iulie 2015, la vârsta de 22 de ani, după ce şi-a pierdut cunoştinţa în urma ingerării unui ''cocktail toxic'' preparat de iubitul ei. Nick Gordon ar fi pus-o apoi cu capul în apă rece, provocându-i astfel leziuni cerebrale.

Medicii legişti nu au reuşit la acea dată să se pronunţe asupra caracterului accidental sau intenţionat al decesului. Potrivit autopsiei, Bobbi Kristina Brown consumase alcool, morfină, cocaină şi marijuana înaintea morţii.

În noiembrie 2016, un judecător american de drept civil l-a condamnat pe Nick Gordon la plata a 36 de milioane de dolari daune morale moştenitorilor tinerei femei. Potrivit plângerii depuse în justiţie de aceştia din urmă, Gordon, cuprins de o criză de gelozie, ar fi ţipat la Bobbi Kristina Brown în ziua morţii sale după ce toată seara ''consumase cocaină şi alcool''.

Moartea lui Bobbi Kristina Brown s-a produs în circumstanţe similare celei a mamei sale, Whitney Houston, găsită decedată în cada unei camere de hotel din Beverly Hills în 2012.

Avocatul lui Nick Gordon, Joe Habachy, a refuzat să ofere detalii despre circumstanţele morţii clientului său.

"Este trist să asişti îndeaproape la distrugerea totală pe care dependenţa de droguri a provocat-o într-un grup de tineri prieteni, toţi îndrăgiţi de cei din jur şi cu un imens potenţial", a precizat acesta într-un e-mail trimis AFP.

"În ciuda tuturor încercărilor incredibile cărora Nick a trebuit să le facă faţă în ultimii ani, pot spune cu mâna pe inimă că a muncit din greu pentru a-şi ţine frunte sus şi a învinge dependenţa şi că îşi dorea, mai presus de orice, o viaţă fericită şi normală alături de familie", a adăugat acesta.AGERPRES

×
Subiecte în articol: Nick Gordon