x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Noi imagini cu președintele Trump de la Centrul Medical Militar Național Walter Reed. „Mă simt mult mai bine acum”

Noi imagini cu președintele Trump de la Centrul Medical Militar Național Walter Reed. „Mă simt mult mai bine acum”

04 Oct 2020   •   08:48
Noi imagini cu președintele Trump de la Centrul Medical Militar Național Walter Reed. „Mă simt mult mai bine acum”
Sursa foto: Joyce N. Boghosian/White House

Casa Albă a prezentat mai multe fotografii cu președintele Donald Trump lucrând de la Centrul Medical Militar Național Walter Reed din Bethesda, Maryland, unde se află de vineri, anunță CNN.

Într-una dintre fotografii, Trump stă la același birou de la care a transmis un mesajul video de sâmbătă, în care spunea că se simte „mult mai bine acum”.

foto Joyce N. Boghosian/White House

Preşedintele Trump, care arăta obosit şi era îmbrăcat într-un costum fără cravată, a declarat aşezat la o masă rotundă în faţa unui steag american : "Încep să mă simt bine".

„Am venit la Walter Reed pentru că nu mă simțeam atât de bine, dar acum mă simt mult mai bine și cred că mă voi întoarce în curând pentru a continua campania electorală. Adevăratul test va fi în următoarele zile”, așa a încercat Donald Trump să îi liniștească pe americani, după știrile conflictuale asupra sănătății sale.

"Mă simt mult mai bine acum, lucrăm din greu pentru a ne asigura că mă recuperez complet. Cred că mă voi întoarce în curând şi abia aştept să termin campania aşa cum am început-o", a adăugat el, potrivit AFP.

 

 

La scurt timp, însă, a venit o actualizare de la medicul de la Casa Albă, Sean Conley: „Suntem prudent optimiști, dar el nu este încă în afara pericolului”.

Starea de sănătate a preşedintelui SUA, Donald Trump, infectat cu noul coronavirus, este bună, nu mai are febră şi nici dificultăţi respiratorii, a anunţat sâmbătă dimineața medicul Casei Albe, Sean Conley.

"În acest moment, eu şi echipa suntem extrem de mulţumiţi de progresele înregistrate de preşedinte", a declarat dr. Sean Conley, medicul Casei Albe, conform cotidianului The New York Times, precizând că starea liderului de la Casa Albă se îmbunătăţeşte.

"Preşedintele se simte foarte bine şi are o stare de spirit excepţional de bună", a precizat medicul.

Simptomele pe care le are Donald Trump, inclusiv tusea şi congestia nazală, "sunt pe cale să se rezolve, starea sa se îmbunătăţeşte", a precizat medicul, conform Associated Press.

Anterior, medicul a anunţat că Donald Trump, care este spitalizat preventiv, este tratat cu Remdesivir, după ce primise un medicament experimental la Casa Albă. În prezent, preşedintele SUA nu necesită oxigen suplimentar.

×
Subiecte în articol: donald trump