x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O femeie a fost răpită de tatăl ei vitreg când avea doar 11 ani și obligată să se „căsătorească” cu el. Au avut împreună nouă copii

O femeie a fost răpită de tatăl ei vitreg când avea doar 11 ani și obligată să se „căsătorească” cu el. Au avut împreună nouă copii

19 Noi 2019   •   11:06
O femeie a fost răpită de tatăl ei vitreg când avea doar 11 ani și obligată să se „căsătorească” cu el. Au avut împreună nouă copii

O femeie a fost răpită de tatăl ei vitreg când avea 11 ani și dusă în Mexic, unde a fost obligată să întrețină relații sexuale cu el din care au rezultat nouă copii. Aceasta a reușit să scape după ce niștre străini i-au văzut într-un magazin și s-au oferit să o ajute să plece departe pentru că știau că „ceva” este în neregulă, scrie Daily Mail.

Henri Piette a fost arestat în septembrie 2017, în Mexic, la un an după ce fiica sa vitregă, Rosalyn McGinnis, a reușit să scape și să contacteze poliția. În 1997, Henri Piette și-a răpit fiica adoptivă de la școala unde aceasta învăța, în Oklahoma.

Acesta a dus-o în Mexic unde McGinnis a fost obligată să se „căsătorească” cu el. Cei doi au avut împreună nouă copii și locuiau într-un cort murdar, care nu a fost localizat de autoritățile din SUA timp de ani de zile.

În 2016, McGinnis, cu ajutorul unui cuplu, a reușit să fugă cu opt din cei nouă copii ai săi și a cerut ajutor ambasadei SUA.

Piette a fost găsit vinovat de răpire, însă încă se așteaptă o hotărâre privind acuzațiile de viol. Aceasta a negat toate acuzațiile.

 

×
Subiecte în articol: rapire viol