x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O tânără nu va face închisoare după ce și-a ajutat iubitul să curețe după ce acesta a omorât o femeie transsexuală

O tânără nu va face închisoare după ce și-a ajutat iubitul să curețe după ce acesta a omorât o femeie transsexuală

08 Dec 2018   •   11:00
O tânără nu va face închisoare după ce și-a ajutat iubitul să curețe după ce acesta a omorât o femeie transsexuală
Sursa foto: LCPL ALICIA M. ANDERSON, USMC

O adolescentă britanică „prostuță” care și-a ajutat iubitul să curețe scena unei crime nu va face închisoare, conform Dailymail. Prietenul acesteia a făcut sex și s-a drogat cu o femeie transsexuală, pe care a omorât-o mai apoi.

Natalia Darkowska, în vârstă de 18 ani, a fost găsită vinovată după Jesse McDonald, iubitul său de 25 de ani, a omorât-o pe Naomi Hersi. McDonald era un elev de nota 10 și un excelent jucător de tenis înainte să se lase de universitate.

McDonald a contactat-o pe Hersi pe un site de matrimoniale. După câteva zile împreună, acesta a drogat-o și a înjunghiat-o până la moarte cu un cuțit și o sticlă spartă la un hotel.

Pârâtul inteligent a mințit-o pe mama sa și a chemat-o pe iubită să ajute. Acesta i-a dat mesaj prietenei spunând că e „idiot” și că „nu a înșelat-o”, dar a devenit „dependent de un drog nenorocit” pe care nu-l mai încercase.

În mesaj a continuat minciunile, spunând că avea „un traficant de droguri întins pe podea” care nu „se trezea”.

Mincinosul a spus că nu dormise trei sau patru zile și că Hersi l-a amenințat cu cuțitul, oferind astfel impresia că era în pericol.

McDonald a fost închis pentru cel puțin 20 de ani pentru ucidere și obstrucționarea legii. Acesta excela ca muzician și spera să devină un jucător profesionist de tensi până cât o accidentare i-a pus capăt carierei.

După ce a făcut bani din Bitcoin, a început să fumeze cannabis, să se drogheze cu cocaina și să ia steroizi, apoi a traficat droguri după ce s-a lăsat de facultate.

×
Subiecte în articol: transsexual inchisoare pe viata crima