x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ozzy Osbourne a ajuns în spital din cauza gripei

Ozzy Osbourne a ajuns în spital din cauza gripei

08 Feb 2019   •   10:52
Ozzy Osbourne a ajuns în spital din cauza gripei

Ozzy Osbourne a fost spitalizat după ce gripa de care suferea s-a agravat, informează joi The Guardian.
Vestea a fost dată de soţia sa, Sharon Osbourne, într-o postare pe Twitter. 
"După cum unii dintre voi aţi auzit, Ozzy a fost internat în spital, din cauza unor complicaţii apărute pe fondul gripei de care suferea. Doctorii sunt de părere că este cel mai bun mod pentru a se recupera rapid. Mulţumesc tuturor pentru îngrijorare şi dragostea voastră", a scris ea. 
Osbourne şi-a amânat recent un turneu european, pe care urma să-l susţină alături de trupa Judas Priest din cauza bolii, însă intenţionează să-l reprogrameze pentru septembrie. 
Este cea de-a doua internare la spital din ultimele luni pentru celebrul rocker, după ce a fost tratat pentru o infecţie la mână în octombrie 2018. 
"Se pare că din octombrie totul merge prost. Mai întâi, infecţia cu stafilococ la degetul mare, acum, gripă şi bronşită. Vreau să prezint scuze tuturor fanilor, care mi-au fost loiali de-a lungul anilor, trupei Judas Priest şi echipei mele, pentru că v-am lăsat baltă", a declarat muzicianul, în vârstă de 70 de ani,
Deşi "No More Tours 2" va fi ultimul său turneu, artistul a ţinut să precizeze: "Nu pot spune că nu voi susţine nişte showuri pe ici pe colo".

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Ozzy Osbourne