x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Păcălit de ruși, prinţul Harry acuză: Trump are mâinile pătate de sânge!

Păcălit de ruși, prinţul Harry acuză: Trump are mâinile pătate de sânge!

11 Mar 2020   •   21:10
Păcălit de ruși, prinţul Harry acuză: Trump are mâinile pătate de sânge!
Sursa foto: antena3

Prinţul Harry ar fi fost victima unei farse puse la cale de doi ruşi care au pretins că sunt Greta Thunberg, arată „Mirror”. O voce care pare a fi a lui Harry poate fi auzită afirmând că Donald Trump „are mâinile pătate de sânge”.

Ruşii Vladimir Kuznetsov şi Alexey Stolyarov i-au mai păcălit de-a lungul timpului pe premierul britanic, Boris Johnson, pe candidatul la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, Bernie Sanders, şi pe cântăreţul Elton John.

Prinţul Harry poate fi auzit, afirmând „lumea e condusă de nişte oameni foarte bolnavi”. Harry ar fi spus şi că Donald Trump „are sânge pe mâini”, în timpul unei farse telefonice puse la cale de doi ruşi.

Vladimir Kuznetsov şi Alexey Stolyarov, care folosesc pseudonimele Vovan şi Lexus sunt în spatele glumei. Prinţul ar fi crezut că este sunat de activista suedeză Greta Thunberg.

O voce care seamănă cu a ducelui de Sussex poate fi auzită, afirmând că preşedintele american e vinovat de „morţi umane şi de uciderea unor întregi comunităţi”, din cauza atitudinii pe care o are faţă de folosirea combustibililor fosili.

„Lumea e condusă de nişte oameni foarte bolnavi”, ar spune Harry în înregistrarea publicată online.

Harry nu s-a ferit să le explice celor doi ruşi că a fost „separat complet” de Familia Regală britanică.

MEDIAFAX

×
Subiecte în articol: prinţul harry