x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Panică în Australia. Ce au găsit cumpărătorii în căpșunile din supermarket

Panică în Australia. Ce au găsit cumpărătorii în căpșunile din supermarket

21 Aug 2020   •   11:16
Panică în Australia. Ce au găsit cumpărătorii în căpșunile din supermarket

În magazinele Woolworths din Queensland, Australia, au fost scoase de pe rafturi căpșunile, după ce un client a reclamat că a găsit ace în interiorul fructelor, scrie 7news.com.

Raymond Kelly a contacatat poliția. El a povestit cum a găsit ace în două mărci diferite de căpșuni, în timp ce tăia fructele pentru  fiica sa.

„M-am înecat cu o căpșună. Fiica mea s-ar fi putut sufoca și ar fi putut ajunge de urgență la spital. Nu știu cum ar putea face cineva un astfel de lucru”.

Acesta a mai spus că poliția a fost șocată de această descoperire, iar căpșunile cumpărate sunt acum în posesia anchetatorilor. 

Kelly a mai precizat că a informat magazinul despre declarațiile pe care le-a făcut la poliție.

„La început nu m-au crezut, până când le-am spus că am anunțat poliția”.

Supermarketul a scos, ieri, aceste produse de pe rafturi. Reprezentanți ai Woolworths au declarat presei că ajută la desfășurarea anchetei. Aceștia au mai transmis că au controlat alte loturi de căpșuni și nu au mai fost găsite ace.

În anul 2018, în Australia s-a creat panică din cauza posibilității de contaminare, după  ce mai mulți clienți, din locuri diferite, au găsit ace în căpșunile pe care le-au cumpărat din supermarketuri. 

 

 


 

 

 

×
Subiecte în articol: capsuni australia ace