x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Papa Francisc le cere credincioşilor să se roage pentru evenimentul Ziua Mondială a Tinerilor 2019 din Panama

Papa Francisc le cere credincioşilor să se roage pentru evenimentul Ziua Mondială a Tinerilor 2019 din Panama

20 Ian 2019   •   17:00
Papa Francisc le cere credincioşilor să se roage pentru evenimentul Ziua Mondială a Tinerilor 2019 din Panama

Papa Francisc a reamintit că miercuri va pleca în Panama pentru a participa la Ziua Mondială a Tinerilor (ZMT) şi le-a cerut credincioşilor să se roage pentru acest eveniment religios, pe care l-a considerat "foarte frumos şi foarte important pentru drumul Bisericii", relatează duminică EFE.

Papa Francisc a făcut acest apel la tradiţionala rugăciune Angelus de duminică, din Piaţa Sf.Petru, la care a fost prezent şi un grup de tineri din Panama.

Suveranul pontif i-a salutat pe tineri de la fereastră şi le-a spus: "Aţi venit să mă luaţi cu voi!".

Papa Francisc se va afla în Panama între 23 şi 27 ianuarie, unde va participa la evenimentele prilejuite de Ziua Mondială a Tinerilor 2019 şi va vizita de asemenea un centru de detenţie pentru minori şi un centru de asistenţă a tinerilor bolnavi de SIDA.

Sfântul părinte a prezentat şi o aplicaţie pentru mobil realizată de Pope's Worldwide Prayer Network, numită 'Click to pray', creată pentru smartphonuri şi care oferă o rugăciune a papei pentru fiecare zi a anului, încurajându-i pe tineri să o descarce.AGERPRES

×
Subiecte în articol: papa francisc