x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Paranoia hollywoodiană: Tom Cruise construieşte un studio securizat, contra COVID-19

Paranoia hollywoodiană: Tom Cruise construieşte un studio securizat, contra COVID-19

28 Dec 2020   •   20:54
Paranoia hollywoodiană: Tom Cruise construieşte un studio securizat, contra COVID-19

Tom Cruise construieşte un studio securizat, contra COVID-19, într-o fostă bază militară pentru a termina filmările la Mission: Impossible 7. El investește milioane de dolari pentru modificările dorite. Anterior, Cruise a închiriat o navă de croazieră pentru a se izola împreună cu actorii și echipa de filmare.

Studioul cu protecție anti-COVID-19 se află în Marea Britanie, unde actorul filmează finalul superproducției Mission: Impossible 7. În trecut, baza militară din Longcross, în Surrey, a fost utilizată pentru proiectarea tancurilor.

Potrivit The Sun, actorul investește milioane de dolari pentru a adapta fosta bază militară pentru filmări și pentru a se asigura că restul producţiei va decurge fără probleme. Se pare că decizia a fost luată, după ce mai mulți participanți la filmări nu au respectat măsurile anti-COVID-19. La începutul filmărilor, Tom Cruise a plătit 500.000 de lire sterline din banii săi pentru o navă de croazieră pe care i-a izolat pe actori și pe membrii stafului artistic și tehnic.

În Mission: Impossible 7, Tom Cruise reia rolul agentului secret american fictiv, Ethan Hunt. Anterior, actorul a filmat secvenţe din film la Roma, Veneţia şi în Norvegia.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Tom Cruise