x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Președintele Republicii Moldova a votat la alegerile parlamentare: Putem să facem ordine în țară

Președintele Republicii Moldova a votat la alegerile parlamentare: Putem să facem ordine în țară

11 Iul 2021   •   11:43
Președintele Republicii Moldova a votat la alegerile parlamentare: Putem să facem ordine în țară

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a votat la alegerile parlamentare anticipate la o secție din Chișinău. Putem să facem ordine în țară, a spus Sandu la ieșirea din secția de votare.

Președintele Maia Sandu a votat duminică, în jurul orei 11.00, la o secție amenajată într-o școală din capitala Republicii Moldova.

„Aceste alegeri sunt despre puterea oamenilor, nu despre puterea politicienilor. Astăzi cetățenii se pot elibera de cozi, pot alege un parlament cinstit care să lucreze în interesul tuturor cetățenilor. Noi putem să facem ordine în țară, am votat pentru un parlament cinstit cu care să pot lucra, trebuie să curățăm parlamentul și celelalte instituții ale statului”, a declarat Maia Sandu, la ieșirea de la urne.

La finalul mesajului, Maia Sandu i-a chemat pe moldoveni la secțiile de votare. Până la ora 11.00, aproximativ 16% dintre cetățenii cu drept de vot și-au exercitat acest drept.

„Am văzut că sunt oameni care votează în condiții dificile... Dragi oameni, vă rog să vă faceți timp și să mergeți la votare, vă rog să vă sunați rudele și prietenii”, a spus Sandu.

Duminică, în Republica Moldova au loc alegeri parlamentare anticipate. Mai multe secții de votare sunt deschise în România la București, Timișoara, Brașov, Cluj-Napoca, Craiova, Sibiu, Iași, Suceava, Galați, Bacău și Constanța.

Secțiile de votare s-au deschis la ora 7.00 și vor fi deschise până la ora 21.00.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: maia sandu