x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Presupusa șefă a grupării de asasini „Los Antrax”, coordonată de El Chapo, a fost găsită decedată

Presupusa șefă a grupării de asasini „Los Antrax”, coordonată de El Chapo, a fost găsită decedată

18 Sep 2019   •   15:01
Presupusa șefă a grupării de asasini „Los Antrax”, coordonată de El Chapo, a fost găsită decedată
Sursa foto: Sursă: Facebook

Șefa grupării de asasini „Los Antrax”, coordonată de cartelul de droguri Sinaloa, condus de El Chapo, Claudia Ochoa Felix, a fost găsită decedată în casa unui bărbat, pe 14 septembrie.

Claudia Ochoa, în vârstă de 35 de ani, cunoscută drep „Kim Kardashian a Mexicului”, ar fi murit din cauza unei supradoze de droguri, cauza oficială a morții fiind un stop cardio-respirator provocat de o problemă la plămâni.

După ce El Chapo a fost extrădat în SUA, unde a fost condamnat la închisoare pe viață pentru trafic de droguri și crimă, Claudia ar fi rămas în cartelul Sinaloa, fiind locotenent al noului șef Ismael „El Mayo” Zmabada Garcia, mâna dreaptă a lui El Chapo.

Potrivit anchetatorilor, Claudia Ochoa Felix a fost la un club în noaptea de 13 spre 14 septembrie și s-a întors la casa unui bărbat, același care a sunat paramedicii pe 14 septembrie, potrivit Heavy.

Deși Claudia a spus în mai multe rânduri că asocierile cu gruparea de asasini „Los Antrax” sunt false, aceasta apare în mai multe fotografii postate pe internet cu multe arme automate și bărbați mascați.

Claudia Ochoa era mama a trei copii și era căsătorită cu Jose Rodrigo Arechiga, cunoscut drept ”El Chino Antrax”, care a fost arestat în 2013 pe aeroportul din Amsterdam pentru trafic de droguri. În prezent, soțul acesteia încă se află în închisoare. 

×