x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prinţul Harry şi iubita sa au cumpărat împreună bradul de Crăciun

Prinţul Harry şi iubita sa au cumpărat împreună bradul de Crăciun

14 Dec 2016   •   22:40
Prinţul Harry şi iubita sa au cumpărat împreună bradul de Crăciun

Prinţul Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britani, şi iubita sa, actriţa americană Meghan Markle, au fost văzuţi cumpărând un brad de Crăciun la Londra, potrivit presei britanice citată miercuri de EFE. 

Cei doi au plătit 65 de lire (77,4 euro) pentru un brad înalt de 1,8 metri, cumpărat luni de la 'Pine and Needles', un spaţiu comercial din parcul Battersea, pe malul râului Tamisa. 

Potrivit angajaţilor, prinţul - al cincilea pe linia de succesiune la tronul Regatului Unit - şi actriţa din serialul 'Suits', au fost văzuţi plimbându-se de mână înainte de a cumpăra bradul pe care Harry l-a urcat pe umăr. 

"Au ştiut exact ce pom doresc, nu a fost un proces lung, au fost foarte prietenoşi şi agreabili", a declarat postului BBC, Zaqia Crawford, o angajată a centrului. 

Relaţia dintre cei doi a fost confirmată luna trecută când palatul Kensington, reşedinţa oficială a prinţului, a publicat un comunicat în care se exprimă nemulţumirea prinţului Harry faţă de hărţuirea la care este supusă Meghan din partea presei. 

Cuplul s-a cunoscut în luna mai în Canada, în timp ce prinţul promova Jocurile Invictus 2017 de la Toronto, oraş în care actriţa locuieşte pentru a participa la filmările serialului 'Suits' care au loc aici. 

Nu este vorba de prima venire a lui Meghan în Marea Britanie, actriţa a fost chiar găzduită la Palatul de Kensington, cunoscut drept reşedinţa ducilor de Cambridge, William şi Kate, conform mass-media britanice.AGERPRES

×