x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, la un eveniment organizat de banca americană JPMorgan

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, la un eveniment organizat de banca americană JPMorgan

08 Feb 2020   •   21:30
Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, la un eveniment organizat de banca americană JPMorgan

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au participat pentru prima dată de la decizia lor din ianuarie de a se retrage din familia regală britanică la un eveniment, organizat de banca americană JPMorgan, a anunţat vineri Palatul Buckingham, citat de AFP.


"Putem confirma relatările potrivit cărora ducele şi ducesa de Sussex au participat ieri (joi) la un eveniment organizat de JPMorgan la Miami, unde ducele a luat cuvântul", a declarat o purtătoare de cuvânt a palatului.

Nu se ştie dacă prinţul Harry a fost plătit pentru discursul său, rostit, potrivit mass-media, într-un hotel de lux aflat pe malul mării.

În ianuarie, Harry (35 de ani) şi Meghan (38 de ani) au declarat că vor să se distanţeze de familia regală pentru a fi independenţi financiar.

Exprimându-şi regretul faţă de această decizie, regina Elisabeta a II-a le-a acordat o perioadă de tranziţie, urmând să îşi împartă timpul între Regatul Unit şi Canada.

Cuplul, care a vorbit deschis despre dificultatea de a trăi sub presiunea mass-media, s-a stabilit pe insula Vancouver, aflată vis-a-vis de metropola canadiană de pe coasta Pacificului. Cei doi au anunţat totodată că nu vor mai folosi titulatura "Alteţa Sa Regală" şi vor renunţa la partea lor din alocaţia regală.AGERPRES

×
Subiecte în articol: prinţul harry Meghan Markle