x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prinţul Louis de Cambridge a împlinit, astăzi, 2 ani. Evenimentul, marcat prin fotografii inedite

Prinţul Louis de Cambridge a împlinit, astăzi, 2 ani. Evenimentul, marcat prin fotografii inedite

23 Apr 2020   •   14:47
Prinţul Louis de Cambridge a împlinit, astăzi, 2 ani. Evenimentul, marcat prin fotografii inedite

Prinţul Louis de Cambridge a împlinit, joi, vârsta de doi ani, iar evenimentul a fost marcat prin mai multe fotografii inedite, realizate ca de obicei de mama sa, ducesa Catherine de Cambridge, publicate pe conturile de pe reţelele de socializare online ale familiei.

Părinţii micuţului, prinţul William şi ducesa Kate, au glumit pe seama diferenţei dintre "Instagram şi realitate", potrivit sky.com.

Micul prinţ s-a alăturat copiilor din Marea Britanie care au creat desene cu curcubeie, simbol al speranţei în vreme de pandemie. În unele imagini, Louis este prezentat cu palmele pictate în culorile curcubeului, în altele, cu obrajii coloraţi, afişând mereu un zâmbet larg.

Fotografiile au fost realizate la reşedinţa prinţului William din Norfolk, la începutul lunii aprilie, potrivit explicaţiilor care însoţesc imaginile.

Bunicul lui Louis, prinţul moştenitor Charles, i-a urat micuţului "La mulţi ani" publicând pe contul său de Twitter o fotografie cu el ţinându-şi în braţe nepotul.

Prinţul Louis Arthur Charles s-a născut pe 23 aprilie 2018, fiind al treilea copil al ducesei Catherine de Cambridge şi al prinţului William şi al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după bunicul, tatăl său şi fraţii mai mari, prinţul George, în vârstă de 6 ani, şi prinţesa Charlote, în vârstă de 4 ani.

Mediafax

×
Subiecte în articol: Prinţul Louis de Cambridge