x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Recomandare hilară pentru cei care folosesc transportul public în comun. Fără deodorant în autobuz, în Berlin

Recomandare hilară pentru cei care folosesc transportul public în comun. Fără deodorant în autobuz, în Berlin

06 Iul 2020   •   18:00
Recomandare hilară pentru cei care folosesc transportul public în comun. Fără deodorant în autobuz, în Berlin
Sursa foto: Hepta

Compania de transport public în comun din Berlin îi încurajează pe cetățeni să nu mai folosească deodorant, astfel încât călătorii vor fi obligați să poarte masca în mod corespunzător, pentru a se apăra de mirosuri, dacă de coronavirus nu le este așa teamă.

Germania a impus purtarea măștilor în timpul călătoriilor cu transportul în comun, dar cetățenii nu respectă regula și folosesc măștile în mod neadecvat. „Mulți oameni poartă masca sub nas, așa că luăm măsuri”, a postat compania pe contul de Twitter. În Germania, ca și în alte țări afectate de COVID-19, este obligatoriu să ai nasul și gura acoperite atunci când mergi în magazine sau circuli cu transportul în comun. Cei care nu se supun, primesc amenzi. Chiar și așa, mulți își acoperă doar gura, lăsând nasul liber. Operatorul de transport public în comun, BVG, speră că mirosurile îi vor convinge pe călători să poarte masca, mai ales că situația poate fi destul de dificilă pe timpul verii.

×