x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Regina Elisabeta a II-a şi prinţul Philip, singuri de Crăciun la Castelul Windsor, în absenţa membrilor familiei regale

Regina Elisabeta a II-a şi prinţul Philip, singuri de Crăciun la Castelul Windsor, în absenţa membrilor familiei regale

25 Dec 2020   •   14:25
Regina Elisabeta a II-a şi prinţul Philip, singuri de Crăciun la Castelul Windsor, în absenţa membrilor familiei regale
Sursa foto: antena1.ro

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi soţul ei, prinţul Philip, vor petrece Crăciunul din acest an la Castelul Windsor din vestul Londrei în absenţa altor membri ai familiei regale, a declarat vineri pentru DPA un purtător de cuvânt de la Buckingham Palace.

Discursul de Crăciun al reginei Elisabeta a II-a va fi televizat ca de obicei începând de la ora locală 15:00, conform tradiţiei.

În acest an, pentru prima dată după multe decenii, suverana britanică şi soţul ei nu au mai călătorit la domeniul Sandringham, situat în estul Angliei, unde petreceau de obicei Crăciunul alături de ceilalţi membri ai familiei regale.

În anii precedenţi, sute de admiratori se reuneau la Sandringham pentru a-i saluta pe membrii familiei regale în timp ce aceştia se deplasau spre biserica construită pe acest domeniu pentru a asista la slujba de Crăciun. În 2020, din cauza pandemiei de COVID-19, acest ritual a fost anulat.

×
Subiecte în articol: regina elisabeta printul philip craciun