x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ricky Martin consumă în fiecare dimineaţă o băutură cu usturoi

Ricky Martin consumă în fiecare dimineaţă o băutură cu usturoi

05 Aug 2021   •   09:40
Ricky Martin consumă în fiecare dimineaţă o băutură cu usturoi

Ricky Martin consumă în fiecare dimineaţă o băutură cu usturoi. Cântăreţul din Puerto Rico, în vârstă de 49 de ani, se află într-o formă fizică de zile mari. Vedeta se trezeşte cu noaptea-n cap, a adoptat dietă vegetariană şi nu uită să practice zumba şi yoga.

Ricky Martin, în vârstă de 49 de ani, îşi arată muşchii şi corpul modelat la sala de sport şi prezintă câteva secrete legate de frumuseţe.

„Rege al pop-ului latin”, vedetă de muzică şi TV, tată a 4 copii, Martin a povestit despre rutina sa zilnică pe contul de Instagram.

Ritualurile de wellness încep dimineaţa devreme, având în vedere că se trezeşte între 5.30 și 6.00.

În fiecare dimineaţă, bea o compoziţie care conţine lămâie, miere şi usturoi, pentru a stimula sistemul imunitar. Şi foloseşte cuburi de gheaţă pentru microcirculaţia feţei.

„Sunt zile, uneori luni, când sunt obsedat de îngrijirea pielii", a recunoscut starul, pentru revista Vogue.

Dar asta nu este tot. Foloseşte produse pe bază de ceai matcha, un produs japonez de origine antică bogat în antioxidanţi.

Arma secretă? Meditaţia! De când a descoperit-o în timpul unei călătorii în India, pur şi simplu nu se poate lipsi de ea.

Dieta sa este strict vegetariană. O alegere îmbrăţişată de-a lungul anilor.

„Mai întâi, am început să tai carnea roşie, apoi puiul, apoi peştele, iar la final au rămas doar legumele", a spus Ricky, care a recunoscut că uneori îi este dor de unele mâncăruri tradiţionale din Puerto Rico.

Ricky Martin se menţine în formă în timp ce se distrează. Tocmai din acest motiv, în rutina zilnică de fitness, alternează exerciţiile clasice (pentru abdomen, picioare şi umeri) cu sesiuni de zumba care includ mişcări de dans precum hip hop, salsa, mambo. De asemenea, nu renunţă la o altă activitate fizică: yoga.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ricky martin