x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ryan Adams, acuzat de abuz emoţional şi verbal de mai multe femei

Ryan Adams, acuzat de abuz emoţional şi verbal de mai multe femei

14 Feb 2019   •   14:00
Ryan Adams, acuzat de abuz emoţional şi verbal de mai multe femei

Mai multe femei l-au acuzat pe Ryan Adams de abuz emoţional şi verbal. În plus, acestea au spus că starul rock oferea oportunităţi profesionale ca un pretext pentru sex, notează BBC.

New York Times scrie că fosta soţie a artistului, Mandy Moore, l-a acuzat de comportament manipulator, inclusiv abuz psihologic. O altă femeie a declarat că Adams i-a trimis texte explicite şi s-a dezbrăcat în timpul unei convorbiri pe Skype, când era adolescentă.  

Starul rock a respins acuzaţiile.

Nu sunt perfect şi am făcut multe greşeli. Faţă de toţi cei pe care i-am rănit, chiar şi neintenţionat, îmi cer scuze. Însă imaginea portretizată în acest articol (n.r. New York Times) nu este adevărată. Unele dintre detalii sunt prezentate eronat, unele sunt exagerate, unele sunt false. Nu aş fi avut niciodată interacţiuni inadecvate cu o persoană care nu are vârsta legală. Punct.”, se arată într-o declaraţie postată de artist pe Twitter.

Printre persoanele care îl acuză pe Adams de abuz verbal şi emoţional se numără şi artista Phoebe Bridgers. Artista a declarat că starul rock s-a oferit să îi lanseze o melodie la studioul lui de înregistrări, când avea 20 de ani. Relaţia lor s-a transformat într-una romantică, dar Adams a devenit obsesiv şi manipulator, potrivit artistei. Phoebe Bridgers a povestit că starul rock ameninţa că se sinucide dacă aceasta nu îi răspundea imediat la mesaje.

×