x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sao Paulo amână carnavalul de samba din februarie 2021

Sao Paulo amână carnavalul de samba din februarie 2021

25 Iul 2020   •   16:00
Sao Paulo amână carnavalul de samba din februarie 2021
Sursa foto: Paulo Guereta/ flickr.com

Primarul din Sao Paulo, Bruno Covas, a anunţat că parada şcolilor tradiţionale de samba nu va avea loc în luna februarie 2021, aşa cum s-a întâmplat până acum, şi că evenimentul va fi amânat câteva luni.

Autorităţile din Sao Paulo, cel mai mare oraş din Brazilia, au anunţat vineri că paradele şi spectacolele de stradă ale Carnavalului din februarie 2021 vor fi amânate din cauza pandemii de COVID-19, scrie Xinhua.

Primarul din Sao Paulo, Bruno Covas, a anunţat că parada şcolilor de samba va avea loc la sfârşitul lunii mai sau în iulie 2021.

„Am vorbit cu şcolile de samba şi toată lumea a înţeles că nu este posibil să organizăm o petrecere aşa cum facem în fiecare an, cu atâţia oameni, din cauza pandemiei", a spus el.

Alte oraşe care sunt asociate în mod tradiţional cu celebrul carnaval brazilian de samba, precum Salvador şi Rio de Janeiro, nu au confirmat încă dacă vor ţine festivităţile în 2021.

Carnavalul din Sao Paulo este unul dintre cele mai mari din ţară şi, potrivit Covas, anul acesta în februarie, 15 milioane de oameni au participat la eveniment.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sao paulo carnaval de samba