x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Șeful executiv GoCardless s-a întors la muncă după doar trei luni de la un accident care l-a lăsat în scaun cu rotile

Șeful executiv GoCardless s-a întors la muncă după doar trei luni de la un accident care l-a lăsat în scaun cu rotile

17 Iul 2019   •   11:50
Șeful executiv GoCardless s-a întors la muncă după doar trei luni de la un accident care l-a lăsat în scaun cu rotile
Sursa foto: Twitter

Seria The Boss de la BBC prezintă diferinți lideri din mediul de afaceri, de peste tot din lume. În această săptămână, echipa BBC a discutat cu șeful executiv al tehnologiei financiare GoCardless, Hiroki Takeuchi.

Hiroki Takeuchi doar ce se căsătorise, când a fost implicat într-un accident de bicicletă care l-a lăsat în scaun cu rotile.

În septembrie 2016, la vârsta de 30 de ani, Hiroki Takeuchi mergea cu bicicleta în jurul parcului The Regent, când a fost lovit de o mașină. În urma accidentului, acesta a rămas în scaun cu rotile.

„Biata mea soție, eram căsătoriți de doar trei săptămâni”, a spus acesta.

Când se afla în spital pentru recuperare, una dintre grijile sale se îndrepta către compania sa, GoCardless. El împreună cu doi prieteni au pornit afacerea în 2011, iar Hiroki a devenit șef executive în 2015.

Hiroki s-a întors la muncă după doar 12 săptămâni de la accident.

Tehnologia sa permite companiilor să colecteze mult mai ușor plăți de la clienți. Este o afacere de care mulți dintre noi nu am auzit, însă pe care o folosim fără să ne dăm seama. Peste 40.000 de firme de peste tot din lume utilizeză tehnologia GoCardless.

×
Subiecte în articol: gocardless hiroki takeuchi