x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Șocant: O fetiţă de şase ani, arestată după un acces de furie la şcoală

Șocant: O fetiţă de şase ani, arestată după un acces de furie la şcoală

26 Feb 2020   •   21:10
Șocant: O fetiţă de şase ani, arestată după un acces de furie la şcoală

O fetiţă de șase ani din SUA a fost arestată după un acces de furie la şcoală. Incidentul a fost filmat de un angajat al școlii, iar înregistrarea a fost făcută publică, miercuri, de The Independent.

În înregistrarea video se poate vedea momentul în care poliţistul îi imobilizează fetiţei mâinile la spate. Aceasta plânge şi îl imploră să o lase să plece, însă polițistul o conduce până la maşina de poliție şi o aşază pe bancheta din spate. Fetiţa, care a fost apoi dusă la un centru pentru delincvenţi, a fost arestată pentru că făcuse o criză de furie.

Incidentul a avut loc în septembrie 2019 şi a fost filmat de un angajat al şcolii.

Poliţistul le-ar fi spus angajaţilor şcolii că fetiţa „a stabilit un nou record", fiind cea mai tânără persoană pe care a arestat-o.

Familia fetiţei a decis să facă publică înregistrarea pentru ca astfel de cazuri să nu se mai repete, potrivit The Independent.

Bunica fetiţei a explicat pentru platforma WKMG că nepoata sa are o problemă de sănătate din cauza căreia nu poate să doarmă şi din acest motiv a ajuns să facă o criză de furie.

Poliţia a renunţat la acuzaţiile aduse fetiţei şi această arestare nu va fi menţionată în cazierul ei. Poliţistul care a arestat-o pe fetiță a fost între timp concediat, pentru încălcarea normelor departamentului de poliţie.

MEDIAFAX

×
Subiecte în articol: fetita arestata