x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Soţia unui membru al grupului Eagles s-a omorât accidental cu o armă de foc

Soţia unui membru al grupului Eagles s-a omorât accidental cu o armă de foc

08 Mar 2016   •   21:55
Soţia unui membru al grupului Eagles s-a omorât accidental cu o armă de foc

Lana Meisner, soţia lui Randy Meisner, membru fondator al grupului rock Eagles, s-a omorât duminică, la Los Angeles, în timp ce umbla cu o armă de foc şi un glonţ a fost tras accidental, informează poliţia preluată luni de AFP.

În aceeaşi zi, Lana Meisner (63 de ani) chemase poliţia, reclamând acte de violenţă domestică, dar se pare că incidentul se încheiase. Nu se cunosc prea bine amănunte despre evenimentele dinaintea tragediei, însă autorităţile au fost categorice: moartea femeii a fost accidentală.

"Đuminică, în jurul orei 17:30, ofiţerii care patrulau în partea de nord" a metropolei californiene "au intervenit la apelul unei femei care cerea ajutor, se pare, faţă de un bărbat probabil beat", se arată în comunicatul poliţiei.

Ei au plecat după ce au luat o declaraţie pentru violenţă domestică. Poliţiştii au primit ulterior, spre 19h00, un apel de urgenţă pentru o împuşcătură. "Au găsit-o pe dna Meisner împuşcată. Femeia a fost declarată moartă la faţa locului de personalul de pe ambulanţă", adaugă comunicatul.

"După o anchetă completă" desfăşurată de detectivi şi de poliţia medico-legală, moartea dnei Meisner a fost considerată accidentală, arată poliţia din Los Angeles. Poliţiştii afirmă că Lana Meisner "a manipulat o puşcă dintr-un dulap şi, în timp ce o scotea din cutia ei, un alt obiect din cutie a alunecat şi a atins trăgaciul. Glonţul a ieşit şi a rănit-o mortal pe dna Meisner", se arată în comunicat.

Randy Meisner, basist de 69 de ani, coautor şi interpret al piesei grupului Eagles "Take it in to the Limit", a cooperat cu poliţia, adaugă comunicatul.

Incidentul intervine la două luni după decesul în urma unei boli a lui Glenn Frey, chitarist şi unul dintre fondatorii Eagles, grup cunoscut la nivel mondial pentru piesa "Hotel California". Formaţia condusă de Don Henley, cântăreţ şi baterist, şi de Glenn Frey, chitarist, a dominat clasamentele americane în anii 1970 cu hituri ca "Take It Easy", "One of These Nights" şi "Hotel California".

Grupul a vândut peste 29 de milioane de albume din "Their Greatest Hits" (1971-1975)" în Statele Unite, al doilea cel mai vândut album după "Thriller" al lui Michael Jackson, potrivit asociaţiei profesioniştilor din industria discografică americană, încheie AFP.AGERPRES

×