x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe SUA: Un poliţist a ajutat pe contul de Facebook al departamentului o fetiţă ca să-şi rezolve tema la matematică

SUA: Un poliţist a ajutat pe contul de Facebook al departamentului o fetiţă ca să-şi rezolve tema la matematică

24 Feb 2017   •   23:10
SUA: Un poliţist a ajutat pe contul de Facebook al departamentului o fetiţă ca să-şi rezolve tema la matematică

Un poliţist din Marion, statul american Ohio, a răspuns pe contul de Facebook al departamentului local de poliţie la o cerere mai puţin obişnuită, respectiv să ajute o fetiţă la rezolvarea temei sale la matematică, scrie miercuri portalul digitaltrends.com. 

Locotenentul BJ Gruber, care se ocupa de actualizarea paginii de Facebook a departamentului de poliţie din Marion, a primit un mesaj de la o fetiţă de clasa a cincea care spunea că întâmpină dificultăţi în rezolvarea temei la matematică şi vrea să fie ajutată. Gruber, care a fost surprins să primească un asemenea mesaj pe Facebook, a decis să o ajute pe fetiţă. 

Într-o declaraţie dată miercuri pentru postul de radio BBC, poliţistul Gruber povesteşte întâmplarea: ''Postam anumite lucruri pe pagina de Facebook şi încercam să mă pregătesc pentru ziua următoare când ea a cerut să fie ajutată cu rezolvarea unui exerciţiu de matematică. Primul meu gând a fost că nu este materia mea favorită, sunt mai degrabă un tip căruia îi place istoria''. După ce a ajutat-o la prima problemă, fetiţa i-a mai dat una spre rezolvare poliţistului. Acesta din urmă nu a refuzat-o şi a îndrumat-o ce metodă să folosească pentru a rezolva problema, însă de această dată poliţistul i-a dat o indicaţie greşită. 

Gruber, care a fost membru în forţele speciale SWAT şi în echipele de intervenţie antidrog în cei 23 de ani de carieră de până acum, a recunoscut pentru BBC că a uitat ce l-au învăţat profesorii săi din anii de şcoală primară. În ciuda greşelii furnizate, mama fetiţei, Molly Draper, a declarat pentru ABC News că a fost extraordinar faptul că poliţistul a ajutat-o pe fetiţa sa. ''Nu am crezut-o când mi-a spus şi i-am cerut să îmi arate o captură de ecran'', a spus Molly Draper. ''Consider că a fost destul de nostim şi îmi place că au mers mai departe ca să ajute'', a mai spus mama fetiţei. 

Eforturile depuse pe reţelele de socializare ale lui Gruber şi ale echipei sale reprezintă doar câteva din inţiativele departamentului de poliţie din Marion, statul american Ohio, pentru îmbunătăţirea relaţiilor cu cei din comunitatea locală.AGERPRES

×