x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Tertip sau șoc? Weinstein, transportat urgent la spital, după ce a fost găsit vinovat

Tertip sau șoc? Weinstein, transportat urgent la spital, după ce a fost găsit vinovat

25 Feb 2020   •   20:50
Tertip sau șoc? Weinstein, transportat urgent la spital, după ce a fost găsit vinovat
Sursa foto: harvey weinstein/antena3

Celebrul Harvey Weinstein a pornit spre închisoare, dar a ajuns la spital, după ce producătorul de film găsit vinovat pentru viol şi agresiune sexuală a reclamat dureri în piept şi presiune arterială crescută, anunță Televiziunea ABC.

Avocaţii lui Weinstein au solicitat ca acesta să fie internat la infirmeria închisorii Rikers.

Weinstein avea tensiune arterială crescută, se plângea de dureri în piept şi de palpitaţii. Producătorul în vârstă de 57 de ani a fost găsit vinovat luni de un juriu din New York, după cinci zile de deliberări.

Televiziunea ABC susţine că Weinsteint a părăsit tribunalul într-o ambulanţă, legat de o targă în direcţia închisorii de pe insula Rickers.

Reuters a anunţat că Weinstein a fost internat până la urmă la Spitalul Bellevuel, care are o aripă specială pentru deţinuţi.

Juda Engelmayer, purtătoarea de cuvânt a producătorului, a anunţat că Weinstein va ajunge la Rikers după ce "nu va mai avea nevoie să stea în spital".

Weinstein riscă până la 25 de ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de juriu la două capete de acuzare, viol şi agresiune sexuală.

Producătorul va afla sentinţa pe 11 martie. Avocaţii săi au anunţat deja că vor face apel.

Rose McGowan, Rosanna Arquette, Mira Sorvino şi alte femei care l-au acuzat pe Weinstein au reacţionat după ce producătorul a fost găsit vinovat de viol. Harvey Weinstein a fost găsit vinovat de viol şi agresiune sexuală, şi a fost achitat de acuzaţia privind agresiunea sexuală prin urmărirea vi

„E o zi în care adevărul a câştigat”, arată Lysette Anthony, care a afirmat că producătorul a violat-o în două rânduri.

Mira Sorvino, care susţine că a fost hărţuită şi izolată de Weinstein, a scris pe Twitter: "Începutul #dreptăţii. Urmează mai multe, surorile mele #weinsteinvinovat".

MEDIAFAX

×
Subiecte în articol: Harvey Weinstein