x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Thailanda pregătește măsuri de relaxare a restricțiilor pentru turiștii vaccinați împotriva COVID-19

Thailanda pregătește măsuri de relaxare a restricțiilor pentru turiștii vaccinați împotriva COVID-19

24 Feb 2021   •   15:09
Thailanda pregătește măsuri de relaxare a restricțiilor pentru turiștii vaccinați împotriva COVID-19

Autoritățile din Thailanda au precizat că pregătesc măsuri de relaxare a restricțiilor pentru călătorii vaccinați împotriva COVID-19, au declarat miercuri înalți oficiali, potrivit Reuters.

Măsurile pentru turiștii vaccinați urmează să fie introduse treptat și ar putea include scurtarea carantineri obligatorii de la două săptămâni la trei zile sau chiar renunțarea la izolare pentru călătorii vaccinați, a precizat guvernatorul autorității pentru turism, Yuthasak Supasorn.  

„Vrem să ne mișcăm rapid pentru că dorim să începem să primim turiști în trimestrul al treilea”, a declarat acesta pentru Reuters.

De asemenea, ministerul turismului a cerut 100.000 de doze de vaccin contra Covid-19 pentru lucrătorii din sectorul turistic din Chon Buri, Krabi, Phang Nga, Chiang Mai și Phuket.

Cele cinci provincii vor găzdui, începând cu luna viitoare, programe de „carantină în incinta hotelurilor”, oferind 5.000 – 6.000 de camere pentru turiști. Aceștia nu vor fi nevoiți să stea închiși în cameră, ci pot circula pe toată proprietatea hotelurilor, potrivit ministrului turismului, Phiphat Ratchakitprakarn.

×
Subiecte în articol: thailanda turism vaccin anti-covid