x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Trei persoane au murit în urma unei avalanşe în nodul Italiei

Trei persoane au murit în urma unei avalanşe în nodul Italiei

29 Dec 2019   •   09:45
Trei persoane au murit în urma unei avalanşe în nodul Italiei

Trei persoane de naţionalitate germană - o femeie de 35 de ani şi două fetiţe, dintre care una în vârstă de şapte ani - au murit sâmbătă în urma unei avalanşe produse în Val Senales, o vale montană din regiunea italiană Alto Adige din nordul Italiei, au anunţat companiile mass-media din această ţară, citate de AFP.

Cele trei victime schiau la jumătatea zilei pe pista Teufelsegg, situată la o altitudine de circa 2.400 de metri pe gheţarul din Val Senales, la frontiera italo-austriacă, în momentul în care au fost surprinse de o avalanşă.

Descoperite sub zăpadă de echipajele de intervenţie, alcătuite din 70 de salvamontişti, schioarea de 35 de ani şi fetiţa de şapte ani, aflate într-o stare de hipotermie avansată, nu au mai putut fi reanimate la faţa locului.

Al doilea copil, a cărui vârstă nu a fost precizată, a fost transportat de urgenţă la un spital din oraşul Trento într-o stare gravă, dar a murit sâmbătă după-amiază.

Alte două persoane care făceau parte din acelaşi grup de schiori au fost rănite în timpul avalanşei, însă vieţile lor nu sunt în pericol, a precizat presa italiană.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: avalansa italia