x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Trump, enervat că se fac prea multe teste

Trump, enervat că se fac prea multe teste

26 Oct 2020   •   21:31
Trump, enervat că se fac prea multe teste
Sursa foto: Hepta

Preşedintele american, Donald Trump, a postat o serie de comentarii pe Twitter, acuzând mass-media că stimulează intenţionat o frenezie privind înmulţirea cazurilor de coronavirus. El a spus că bilanţul ridicat de infectări este cauzat de numărul tot mai mare de teste, relatează DPA.

„Cazurile se înmulţesc pentru că TESTĂM, TESTĂM, TESTĂM. O conspiraţie a media de fake news”, a scris Trump într-o postare.

Deşi numărul de teste este în creştere, şi numărul de spitalizări este tot mai mare, un semn că tot mai multă lume se îmbolnăveşte grav.

Peste 80.000 de cazuri au fost raportate într-o singură zi în weekend, un nou record, iar media pe şapte zile rămâne ridicată, la niveluri nemaiîntâlnite în ultimele luni.

Recent, şeful de cabinet de la Casa Albă, Mark Meadows, a părut să renunţe la lupta împotriva coronavirusului. „Nu vom putea controla pandemia”, a spus el resemnat la CCN, adăugând că guvernul federal se va concentra pe vaccinuri şi medicamente. Astăzi, Meadows a încercat să retracteze, spunând că administraţia de la Casa Albă depune eforturi să „învingă” pandemia, mai degrabă decât doar să o ţină sub control.

×
Subiecte în articol: Donald Trump