x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Trump s-a înfuriat pe FoxNews și lansează un post concurent

Trump s-a înfuriat pe FoxNews și lansează un post concurent

12 Noi 2020   •   21:15
Trump s-a înfuriat pe FoxNews și lansează un post concurent

Preşedintele în funcţie al SUA, Donald Trump, a criticat dur, joi, postul de televiziune Fox News, acuzându-l că anul acesta a avut o atitudine diferită faţă de scrutinul prezidenţial din 2016 şi, potrivit unor surse de la Washington, vrea să creeze un grup mediatic concurent.

"Audienţa zilnică a Fox News s-a prăbuşit complet. Iar în weekend-uri este chiar mai rău. Foarte trist să văd că se întâmplă acest lucru, dar au uitat ce le-a adus succesul. (...) Cea mai mare diferenţă dintre alegerile din 2020 şi 2016 a fost Fox News", a declarat Donald Trump, prin Twitter. De asemenea, preşedintele în funcţie al SUA a distribuit o serie de mesaje critice la adresa Fox News.

Donald Trump este puternic nemulţumit că Fox News a difuzat imediat după scrutinul prezidenţial din 3 noiembrie proiecţii electorale care arătau că statul Arizona va fi câştigat de Joseph Biden. În ultimele luni, Donald Trump a criticat sondajele de opinie difuzate de Fox News, acuzând că îi afectează imaginea în campania electorală prezidenţială, potrivit publicaţiei The Hill.

Donald Trump nu a recunoscut încă victoria lui Joseph Biden, echipa sa contestând rezultatele în state decisive.

Conform unor surse citate de site-ul Axios.com, Donald Trump le-a spus apropiaţilor că vrea să lanseze o companie media digitală pentru a intra în concurenţă cu Fox News pe segmentul publicului conservator. Unii dintre consilierii lui Trump cred că Fox News a făcut o greşeală difuzând imediat proiecţii care prefigurau victoria lui Joe Biden în statul Arizona.

"Vrea să distrugă Fox. Nu există niciun dubiu în acest sens", a declarat o sursă din anturajul lui Trump. Preşedintele în funcţie al SUA ar intenţiona să lanseze un post de televiziune digital care să emită online.

×
Subiecte în articol: fox news Donald Trump