x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ultimul răcnet în Marea Britanie: lupte în cuşti, între copii (VIDEO)

Ultimul răcnet în Marea Britanie: lupte în cuşti, între copii (VIDEO)

21 Sep 2011   •   16:07
Ultimul răcnet în Marea Britanie: lupte în cuşti, între copii (VIDEO)

Ca brutalitatea domina societatea britanica nu este niciun secret, ultima dovada fiind oferita de asa-zisele revolte produse luna trecuta in mai toate orasele importante ale tarii. Numai ca inregistrarea unei gale de lupte organizate pentru combatanti copii, unii chiar in varsta de numai opt ani, publicata de cotidianul Daily Mail a pus pe jar opinia publica din Albion.

Inregistrarea a fost efectuata marti noapte, intr-un club din Preston, Lancashire, evenimentul desfasurandu-se cu casa inchisa, o dovada in plus pentru interesul morbid al publicului, majoritar adult, pentru asemenea competitii.

Luptele care se desfasoara in sistemul MMA, un mixaj de arte martiale, au parte de toate ingredientele show-urilor profesioniste, fiind precedate de aparitii infioratoare ale luptatorilor, inveliti in halate si primind incurajarile fanilor, dar si presarate, in timpul pauzelor, de prestatii ale binecunoscutelor showgirls, cele care, in tinute mai mult sau mai putin decente, anunta inceperea proximei runde.

Asa cum era de asteptat, organizatorii de astfel de evenimente spun ca tinerii combatanti nu risca nimic, fiind contrazisi de mediile medicale, care au catalogat luptele 'cel putin deranjante', in timp ce clerul s-a declarat revoltat de un astfel de fenomen: 'Nu acesta este modul in care trebuie sa ne crestem copiii!'


×