x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Niciun supraviețuitor după prăbușirea avionului Antonov în care se aflau 28 de pasageri, în Rusia

Niciun supraviețuitor după prăbușirea avionului Antonov în care se aflau 28 de pasageri, în Rusia

06 Iul 2021   •   14:15
Niciun supraviețuitor după prăbușirea avionului Antonov în care se aflau 28 de pasageri, în Rusia

Update Nu există niciun supraviețuitor după prăbușirea avionului ce avea 28 de persoane la bord, transmite Reuters, care citează agențiile de presă rusești. Aeronava s-a prăbușit pe un deal și nu este exclus ca piloții să fi încercat să aterizeze pentru a evita zborul în condiții de vizibilitate extrem de redusă.utoritățile ruse au pierdut contactul cu un avion de pasageri cu 28 de persoane la bord, în estul țării. Este posibil ca aeronava să se fi prăbușit în mare sau să se fi prăbușit la sol lângă o mină de cărbune.

Aeronava, un An-26, zbura de la Petropavlovsk-Kamchatsky la Palana, în peninsula Kamchatka, când comunicațiile au fost întrerupte, scrie Ansa.

Două elicoptere au fost mobilizate pentru a căuta avionul.

Potrivit mai multor surse, este posibil ca aeronava să se fi prăbușit în mare sau să se fi prăbușit la sol lângă o mină de cărbune din zona Palana.

Ultimul accident grav de avion din Rusia datează din mai 2019, când un Sukhoi Superjet al companiei naționale Aeroflot a fost forțat să aterizeze de urgență și a luat foc pe pista unui aeroport din Moscova, ucigând 41 de persoane.

În februarie 2018, un Saratov Airlines AN-148 s-a prăbușit la scurt timp după decolare lângă Moscova din cauza unei erori umane, ucigând toate cele 71 de persoane aflate la bord.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: avion disparut