x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un băiat de 10 ani a murit de sete, fiind pedepsit de părinţi să nu bea apă timp de cinci zile

Un băiat de 10 ani a murit de sete, fiind pedepsit de părinţi să nu bea apă timp de cinci zile

28 Aug 2011   •   13:23

Un baiat de 10 ani din Dallas a murit din cauza deshidratarii, dupa ce tatal sau si mama vitrega i-au interzis sa mai bea apa, drept pedeapsa ca facuse pipi in pat.

Johnathan James a murit pe 25 iulie dupa ce statuse inchis in camera lui cinci zile, fara aer conditionat, la o temperatura de 37 de grade in timpul zilei. Desi acesta primise mancare in timpul acestor zile, parintii au refuzat sa-i dea si apa. Tatal copilului, Michael Ray James si mama sa vitrega, Tina Alberson, amandoi de 42 de ani, au fost inchisi dupa ce au fost acuzati de tratament cauzator de moarte.

Fratele vitreg al lui Johnathan, Joseph James, de 12 ani, a povestit ca a vrut sa-l ajute pe acesta, dar i-a fost frica sa nu pateasca la fel. In ziua mortii, Johnatan ar fi mancat unt de arahide, substanta care i s-a lipit de gat.

"Chiar si asa, nu l-au lasat sa bea apa', a povestit Joseph. "Am vrut sa-l ajut, dar n-am putut. Daca faceam ceva, dadeam si eu de necaz'.

Raportul politiei arata ca baiatului i s-a facut rau din cauza deshidratarii si s-a lovit la cap in momentul in care s-a prabusit. Copilul a fost dus la spital, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Bunica baiatului, Sue Shotwell, spune ca Jonathan era un copil bland, care nu purta ranchiuni.

"Te-ar fi iertat, orice ii faceai. Daca il pedepseai, el iti spunea ca te iubeste', a povestit aceasta.

×
Subiecte în articol: dallas deshidratare