x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un bărbat și-a omorât iubita, iar apoi a distribuit poze cu cadavrul ei pe un site de socializare

Un bărbat și-a omorât iubita, iar apoi a distribuit poze cu cadavrul ei pe un site de socializare

16 Iul 2019   •   15:32
Un bărbat și-a omorât iubita, iar apoi a distribuit poze cu cadavrul ei pe un site de socializare

O tânără, care doar ce a absolvit liceul, a fost omorâtă în weekend, scrie CNN. Suspectul a distribuit poze grafice cu corpul ei în mediul online, după comiterea crimei, potrivit Departamentului de Poliție din Utica.

Bianca Devins avea un număr mare de urmăritori pe mai multe aplicații de gaming, unde distribuia poze cu ea și detalii despre viața ei.

Poliția a primit mai multe apeluri din Utica, New York, duminică dimineață, în jurul orei 7:20, în legătură cu un bărbat care susținea că a omorât o femeie, potrivit poliției din Utica. Când poliția a ajuns la locuința suspectului, acesta s-a înjunghiat. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital și are șanse mari de supraviețuire.

Poliția spune că suspectul a cunoscut-o pe Bianca Devins pe Instagram, cu două luni înainte de crimă, iar relația lor a avansat rapid. Cei doi se întorceau de la un concert din New York, sâmbătă, după ora 22:00. Polițiștii spun că suspectul ar fi omorât-o pe tânără după o ceartă.

„Se crede că bărbatul a făcut o poză victimei și a distribuit-o apoi pe platforma Discord”. Utilizatorii Discord sunt cei care au anunțat poliția.

Suspectul, în vârstă de 21 de ani, a fost identificat de polițiști ca fiind Brandon Clark.

×